Gåva

 

Vill du hjälpa oss att ta Andrée till högre höjder,
och kanske vinna en resa till Svalbard?

Nu bygger vi sista delen i vår nya basutställning i Polarcenter. Det handlar om nedre plan och S A Andrées polarexpedition: flygning, landning, isvandring, väntan och hemkomst. Vi kan utlova en visuell och spännande upplevelse när vi öppnar i maj 2018.

Men, för att nå optimalt innehåll vad gäller projektioner och digitala upplevelser vänder vi oss till vår publik. Kan Du tänka dig att lämna en gåva på  1 000kr? För din gåva ger vi dig, plus en person, fri entré under ett år från det att utställningen öppnar i maj 2018.

Om vi uppnår 300 000kr i gåva så har du dessutom chans att vinna en resa till isbjörnens rike Svalbard med Sveriges polarspecialist  PolarQuest (värde SEK 40 900 inklusive flyg tur och retur från Stockholm). Det går till som så, att varje skänkt 1 000-lapp ger
1 lott – ju större gåva desto större vinstchans. Utlottningen av resan förutsätter att vi har nått minst 300 000kr. Insamlingen pågår till och med den 31 dec 2017.

Om Du vill skänka oss 1 000kr, eller mer, ber vi dig sätta in beloppet på Swedbank 8150-5 693 613 087-8 och ange GÅVA samt namn och adress. Komplettera i mejl till andree@grennamuseum.se om inte alla tecken ryms i fältet.

Alla bidragsgivare kommer att få sitt namn med i utställningen och på sociala media. Om du vill vara anonym och inte delta i utlottningen så anger du endast GÅVA på insättningen. Vi är med!

Tack för ditt stöd!

Håkan Jorikson
museichef

För resan till Svalbard gäller en herr- eller damplats i en delad trippelhytt (delas med två andra damer/herrar) på resan den 3-11 maj 2018. Vinsten inkluderar flyg tur och retur från Stockholm. Totalt värde 40 900kr. Läs mer om resan här https://www.polarquest.se/resor/svalbard/sasongspremiar-pa-svalbard-med-arktisk-afton-och-gruvbesok

Bild: S A Andrée i ballonghuset på Danskön, pekar mot skyn. Intill står G V E Swedenborg. Foto av N Strindberg 1897.

 

 

 
EnglishSwedishRussia