Archive for november, 2020

Museibutiken är fortsatt stängd, men vi erbjuder tre olika lösningar för dig som önskar handla: 

  1. Webbutiken innehåller ett begränsat urval av vårt sortiment! Du betalar enkelt via PayPal och vi skickar varorna så snart vi kan därefter. Kom ihåg att personal bara finns på plats under ordinarie kontorstid – beställningar som inkommer på helg skickas tidigast nästkommande vardag.
  2. Boka besökstid! Enskilda eller sällskap på max 3 personer är varmt välkomna att boka en tid för att titta i butiken. Naturligtvis släpps ingen annan in under din bokade tid och vi har inget köptvång – vi ser hellre att du kikar in utan att handla än att du inte kikar in alls! Kontakta oss så gör vi upp en tid! Betalning med kort/kontanter/swish. 
  3. Fråga oss! Vi har tyvärr inte möjlighet att lägga upp alla våra varor i webbutiken, men om du söker något får du gärna ringa och fråga! Vi nås på e-post, telefon och även via facebook/instagram. Vid förfrågan kan vi skicka bilder så att du får se varan innan du bestämmer dig. Varan skickas mot en fraktavgift eller lämnas ut vid museets huvudentré. Vi erbjuder även utkörning inom Gränna utan extra kostnad.  Betalning via brev- eller e-faktura, swish eller kort/kontanter inne i museibutiken. 

Kontakta oss på butik@grennamuseum.se eller 036-10 38 90! 

Vi är otroligt glada över alla som väljer att hemestra hos oss. Besöksantalet i oktober är nästan det dubbla mot samma månad förra året. Trots ett ovanligt stort antal besökare har det inte varit några problem att hålla avstånd inne på museet. Vi har också anpassat våra filmsalar med färre platser för att undvika trängsel. Vi är måna om att du som besökare ska känna dig trygg hos oss.

Nu hoppas vi att det fina trenden fortsätter och fler upptäcker besöksmål som inte ligger så långt bort.

 
EnglishSwedishRussia