Vi söker vikarierande butiks- och receptionsansvarig

Grenna Museums butiks- och receptionsansvarige går hem för föräldraledighet den 1 mars 2021 så vi söker hennes vikarie. Vill du jobba i en verksamhet med intressant lokalhistoria och världens bästa polarhistoria? En kontrastrik miljö.

Om du har akademiska betyg i till exempel historia och/eller etnologi,  erfarenhet av butik, är noggrann och inte minst lyhörd, då tror vi att du är rätt person för oss.

Dina arbetsuppgifter är i första hand ansvar för butik och reception. I det ingår medverkan vid inköp till butik samt schemaläggning och ansvar för tim- och sommarpersonal. I tjänsten ingår även att medverka i museets verksamhet överlag med visningar, program och utställningsarbete. För tjänsten krävs ovanstående samt goda kunskaper i engelska utöver svenska språket.

Vikariatet gäller perioden 15 februari–31 oktober 2021.

För frågor om tjänsten, kontakta hakan.jorikson@grennamuseum.se eller på telefon 0708-520413

Välkommen med din ansökan till hakan.jorikson@grennamuseum.se eller Grenna Museum, Box 104, 563 22 Gränna, senast 31 december 2020.