Ny tjänst: skrivande receptionist

Vi söker en skrivande receptionist

Grenna Museum – Andréexpeditionen Polarcenter söker dig som vill jobba i en verksamhet med intressant lokalhistoria och världens bästa polarhistoria.

Om du har ett historiskt intresse, erfarenhet av publikt arbete, god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska och en stilistisk känsla, då tror vi att du är rätt person för oss.

Din arbetsplats är i första hand museets reception med information och försäljning. Du kommer också jobba med museets sociala media, hemsida och marknadsföring. I tjänsten ingår även att vara behjälplig i museets övriga verksamhet.

Tjänsten förutsätter högskoleutbildning, gärna inom språk, kommunikation och information. Erfarenhet av Photoshop, InDesign etc är ett plus.

För att lyckas i arbetet är det viktigt att du är serviceinriktad, noggrann, har god samarbetsförmåga, är lyhörd och lösningsorienterad i kontakt med andra. Nyfikenhet och driv med verksamhetens bästa som mål är en självklarhet för dig.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med 6 mån provtjänstgöring. Tillträde efter överenskommelse.

 

För frågor om tjänsten, kontakta hakan.jorikson@grennamuseum.se eller på telefon 0708-520413

Välkommen med din ansökan till hakan.jorikson@grennamuseum.se eller Grenna Museum, Box 104, 563 22 Gränna. Ansökan ska vara inne senast 13 jan 2019.

 
EnglishSwedishRussia