Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

ScenFörändring med ShareMusic

2023, april 29 @ 12:00 - 2023, juli 2 @ 17:00

ScenFörändring är en utställning skapad av ShareMusic. Utställningen visas i Galleriet på Grenna Museum från den 29 april till och med 2 juli 2023. ScenFörändring öppnar med en vernissage lördagen den 29 april klockan 14.00. Det är fritt inträde till Galleriet!

Om fotoutställningen ScenFörändring
Fotoutställningen ScenFörändring består av 15 bilder som tar åskådarna in i en värld där olikheter ses som värdefulla och som ifrågasätter samhällsnormer kring funktionsförmåga, konstnärliga uttryck och vem som får ta plats på scen. Fotografierna är tagna under tre av ShareMusic & Performing Arts stora produktioner, Gryning i Galamanta, Hi-Hat Xpres och The End of the Earth, och ger en inblick i inkluderande scenkonst.

Fotografen heter Peter Lloyd. Han har under många år har följt artisterna på nära håll och dokumenterat ShareMusic & Performing Arts skapande arbete.

Till varje bild bifogas en syntolkning som gör utställningen mer tillgänglig och adderar ytterligare en dimension till de fotografiska verken.

Om ShareMusic & Performing Arts
ShareMusic & Performing Arts är ett kunskapscenter för konstnärlig utveckling och inkludering. Vi arbetar tvärkonstnärligt och rättighetsbaserat utifrån FN:s konvention om rättigheter för personer med funktionsnedsättning och de artiklar som berör kultur, arbete och utbildning. Verksamheten främjar alla människors rätt att delta i, uppleva och utöva konst och kultur. Organisationen har funnits sedan 2003 i Sverige och vårt huvudkansli finns i hjärtat av Gränna.

Vi verkar för en scen där människor med olika bakgrund, erfarenheter och förmågor skapar tillsammans. En scen som ger plats för nya konstnärliga uttryck. En jämlik scen.

Upptäck mer av vårt arbete: https://www.sharemusic.se

Detaljer

Start:
2023, april 29 @ 12:00
Slutar:
2023, juli 2 @ 17:00
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Galleriet på Grenna Museum
Brahegatan 38-40
Gränna, 563 32
Telefon
036-10 38 90

Arrangörer

Grenna Museum
ShareMusic
0
    0
    Varukorg (Cart)
    Tomt (Empty)Tillbaka (Back)